Bijeenkomst ouderinitiatieven in Heeze op 13 mei 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 vindt in Heeze van 10.00 tot 13.00 uur een bijeenkomst plaats in het kader van het ZonMw project: ‘De Toekomst van Ouderinitiatieven; een stapje verder’.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor initiatiefnemers van zgn. ouderinitiatieven, gerealiseerd of nog in de opstartfase.

Dit is een vervolg op het project ‘Heft in Eigen hand’ waar we met acht ouderinitiatieven hebben gekeken naar de toekomst van de ouderinitiatieven als de initiatiefnemers (ouders) ouder worden en hun taak willen overdragen aan kinderen/ andere bestuursleden of aan een zorgaanbieder. Wat zijn de opgedane ervaringen? Waar moet je allemaal aan denken? Wat zijn de mogelijkheden?

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • Wij interviewen een drietal ouderinitiatieven
  • Praten u bij over ons project: ‘De Toekomst van Ouderinitiatieven; een stapje verder’
  • Geven een presentatie over het Goed Leven Plan
  • Bieden de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan
  • Sluiten af met een gezamenlijke lunch

Noteer de datum vast in uw agenda! U kunt zich nu al aanmelden. Er is ruimte voor maximaal 60 deelnemers. Vol is vol. Na aanmelding ontvangt u een week van tevoren de bevestiging en adresgegevens.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De lunch krijgt u aangeboden van Naar-Keuze. U kunt zich aanmelden via https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/heeze2023 voor 8 mei 2023.

Andere data
Dezelfde bijeenkomsten zullen op zaterdag 23 september 2023 plaats vinden in het midden van het land (Driebergen?) en op zaterdag 4 november 2023 in het Noorden van het land (Assen?).